Home
Reserveren
Verwacht
Kids
Ladiesnight
Filmhuis
Klassiek
Informatie

Elke dinsdagavond om 20.30 uur vertonen wij bijzondere arthouse films.

Voor maar 6,00 euro per persoon kunt u in De Bios Heerenveen de meest prachtige films bekijken.

Wilt u zich aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief van het filmhuis? Stuur dan een e-mail naar bios.filmhuis@outlook.com om u aan te melden.

 

Bekijk hieronder ons programma van september t/m oktober 2016:

 

 

 

 

25 oktober: Florence Foster Jenkins

Biopic met Meryl Streep als de Amerikaanse societyvrouw en sopraan Florence Foster Jenkins die bekend stond om haar volledige gebrek aan zangtalent.

Florence Foster Jenkins - poster

 

1 november: El Clan

Misdaaddrama over de waargebeurde geschiedenis van een Argentijnse familie die in de jaren tachtig rijke burgers ontvoerde tegen losgeld.

El Clan

 

8 november: Die Laatste Zomer

Franse boekverfilming van François Favrat over een boze jongen wiens familie is vermoord door Russen, terwijl hij weg was voor zijn studie.

Die laatste zomer

 

15 november: The Red Turtle

Zwijgende animatiefilm van Michael Dudok de Wit over het levensverhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland.

The Red Turtle

 

22 november: Captain Fantastic

Dramedy over een vader die zijn zes kinderen opvoedt in de bossen van de Pacific Northwest, tot ze plots worden gedwongen hun paradijsje te verlaten.

Captain Fantastic

 

29 november: Late Spring

Onderdeel van de Noriko trilogie, waarin men een jonge vrouw probeert over te halen om te trouwen.

 

6 december: Early Summer

Onderdeel van de Noriko trilogie, waarin een familie een match heeft gevonden voor hun dochter, maar zij heeft zo haar eigen plannen.

 

13 december: Tokyo Story

Onderdeel van de Noriko trilogie, waarin een oud stel hun kinderen en kleinkinderen opzoeken in de stad, maar de kinderen hebben amper tijd voor hen.

 

20 december: La Danseuse

Waargebeurd drama over een innovatieve danseres die aan het begin van de 20e eeuw zorgde voor een revolutie in de danswereld.

La danseuse