Home
Reserveren
Verwacht
Kids
Ladiesnight
Filmhuis
Klassiek
Informatie

Elke dinsdagavond om 20.30 uur vertonen wij bijzondere arthouse films.

Voor maar 6,00 euro per persoon kunt u in De Bios Heerenveen de meest prachtige films bekijken.

Wilt u zich aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief van het filmhuis? Stuur dan een e-mail naar bios.filmhuis@outlook.com om u aan te melden.

 

Bekijk hieronder ons programma van november t/m december 2016:

 

 

 

 

 

 

 

21 februari: I, Daniel Blake

Gouden Palmwinnaar van Ken Loach waarin een arbeidsongeschikte timmerman van tegen de zestig en een alleenstaande moeder steun aan elkaar hebben.

I, Daniel Blake

 

28 februari: The Light Between Oceans

Drama met Michael Fassbender en Alicia Vikander waarin een vuurtorenwachter en zijn vrouw zich ontfermen over een baby die aanspoelt in een roeiboot.

The Light Between Oceans

 

7 maart: Nocturnal Animals

Psychologische thriller met Amy Adams en Jake Gyllenhaal als een gescheiden echtpaar dat duistere ontdekkingen doet over elkaar.

Nocturnal Animals

 

14 maart: Waterboys

Komisch drama van Robert Jan Westdijk (Zusje) over de relatie tussen een vader die niet volwassen wil worden en een iets te serieuze zoon.

Waterboys

 

21 maart: Manchester by the Sea

Drama van Kenneth Lonergan over een arbeidersfamilie uit Massachusetts waarvan een man de voogdij krijgt over de zoon van zijn overleden broer.

Manchester by the Sea

 

28 maart: Toni Erdmann

Tragikomedie waarin een Duitse zakenvrouw in Roemenië bezoek krijgt van haar vader die een vreemd personage verzint om haar leven opnieuw zin te geven.

Toni Erdmann

 

4 april: Lion

Australisch drama over een jongen uit Calcutta die geadopteerd werd door een Australisch echtpaar en na vijfentwintig jaar zijn Indiase familie zoekt.

Lion

 

11 april: The Founder

Waargebeurd verhaal met Michael Keaton als de man die de keten McDonald's groot maakte, maar daarbij wel de twee bedenkers van het format passeerde.

The Founder

 

18 april: Of Horses and Men

Humoristisch drama over het leven van mensen en hun paarden in een IJslandse vallei.

Of Horses and Men

 

25 april: Moonlight

Drama over een Afro-Amerikaanse jongeman die in de ruige buurten van Miami worstelt met zijn identiteit en zijn seksuele geaardheid.

Moonlight